Woonkamers ademen een warme en gezellige gloed uit. Hier vindt u rust en ontspant u na een drukke dag. In alle comfort. Met een boek of tablet, een film of wat muziek, een heerlijk glas wijn. Sluit uw ogen en laat uw voeten verdwalen in het tapijt. U ontvangt er ook gasten voor een gezellige babbel of leuk feestje. Richt daarom uw living zo in dat iedereen zich er meteen thuis voelt. In uw eigen stijl en de kleur van uw keuze. En met maatmeubels die bijdragen aan de unieke vormgeving van uw interieur.
Hebt u al een briljant idee voor een nieuwe woonkamer? Maar weet u niet zeker of het ook realiseerbaar is? En zoekt u een betrouwbare vakman die uw droom kan waarmaken? Dan zit u goed bij Artindus Interieur. Wij bieden u snel advies en vervaardigen alle onderdelen van uw eetkamer en living op maat in ons eigen atelier, zodat ze bij u thuis naadloos aansluiten op uw interieur.
ARTINDUS INTERIEUR MAATWERK MET MEERWAARDE  Artindus Interieur vof  Kernenergiestraat 75A  2610 Wilrijk (achter IKEA)   Ondernemingsnummer: BE0833542774 Tel: 0496/05 92 83          E-mail: info@artindus.be  Website: http://www.artindus.be